Biblioteka Publiczna Gminy Mińsk Mazowiecki
z siedzibą w Stojadłach
KATALOG KSIĄŻEK |
Podstawy gastronomii
LDR | 01057cam 2200241 i 4500 | |
001 | n 20110416231753079416 | |
005 | 20140703124645.0 | |
008 | 110416s2010____pl_|||a|||||||000|||pol_d | |
020 | a 9788320818611 | |
035 | a xx001555202 | |
040 | a OLSZT 003/BT c OLSZT 003/BT d MIN_MIG | |
100 | a Milewska, Mariola. | |
245 | a Podstawy gastronomii / c Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. | |
260 | a Warszawa : b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, c 2010. | |
710 | a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. 4 pbl 1 n 2013030173 | |
300 | a 364 s. : b il. ; c 24 cm. | |
504 | a Bibliogr. przy rozdz. | |
521 | a Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. | |
650 | a Gastronomia v podręcznik akademicki | |
700 | a Prączko, Anna. | |
700 | a Stasiak, Andrzej c (geografia). | |
920 | a 978-83-208-1861-1 | |
980 | a 64(075.8) |