KATALOG KSIĄŻEK

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Podstawy gastronomii
LDR
01057cam 2200241 i 4500
001
n 20110416231753079416
005
20140703124645.0
008
110416s2010____pl_|||a|||||||000|||pol_d
020
_ _
a 9788320818611
035
_ _
a xx001555202
040
_ _
a OLSZT 003/BT c OLSZT 003/BT d MIN_MIG
100
1 _
a Milewska, Mariola.
245
1 0
a Podstawy gastronomii / c Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
260
_ _
a Warszawa : b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, c 2010.
710
2 _
a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. 4 pbl 1 n 2013030173
300
_ _
a 364 s. : b il. ; c 24 cm.
504
_ _
a Bibliogr. przy rozdz.
521
8 _
a Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650
_ 9
a Gastronomia v podręcznik akademicki
700
1 _
a Prączko, Anna.
700
1 _
a Stasiak, Andrzej c (geografia).
920
_ _
a 978-83-208-1861-1
980
_ _
a 64(075.8)

Pobierz rekord w formacie ISO2709