KATALOG KSIĄŻEK

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Gastronomia
Biblioteka w Stojadłach                                MARC21 Podstawy gastronomii

AUTOR:

Milewska, Mariola.

POZ/ODP:

Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.

ADRES WYD.:

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2010.

HASŁA:

  1. Gastronomia - podręcznik akademicki

OPIS FIZYCZ.:

364 s. : il. ; 24 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

890000277409

27740

PRZEZNACZ.:

Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.

UWAGI:

Bibliogr. przy rozdz.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Stojadłach                                MARC21 Tajemnica willi Sielanka

AUTOR:

Ulatowska, Maria

POZ/ODP:

Maria Ulatowska, Jacek Skowroński.

ADRES WYD.:

Poznań : Filia, 2022.

HASŁA:

  1. Gastronomia
  2. Kardiolodzy
  3. Przestępczość zorganizowana
  4. Tajne organizacje
  5. Bydgoszcz (woj. kujawsko-pomorskie)
  6. Powieść
  7. Kryminał
  8. Literatura polska

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS FIZYCZ.:

489, [1] strona ; 21 cm.

SYGNATURA:

821.162.1-3

KOD/INWENT:

890000396087

39608

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Kontynuacja powieści pt.: Taki krótki urlop.

DOSTĘPNOŚĆ:

Została wypożyczona
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni

WYPOŻYCZYŁ:

Nr karty: 000190 od dnia:2024-04-29
Wypożyczona, do dnia: 2024-05-29

REZERWACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW